Behandelingen

Skincare & Beauty by Fleur biedt onder andere de volgende gezichtsbehandelingen aan:

 • Meet & Treat
 • Facial30/60
 • Anti-Age
 • Acne behandeling
 • Fruitzuurpeeling
 • Bio Peel Kruidenpeeling
 • Microneedling
 • Relax & Clean90
 • Gezichtsmassage

Bekijk alle uitgebreide behandelingen en extra’s hier beneden.

Gezichtsbehandelingen

Meet & Treat

€60

(70 min)

Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet en Treat. In deze behandeling doen we een intake en bespreken we jouw verwachtingen voor de behandeling en het doel voor jouw huid. Aan het eind van de behandeling krijg je nog een product advies.

Facial30

€35

(30 min)

Een korte gezichtsbehandeling waarin de huid wordt gereinigd en gescrubd, je krijgt een gezichtsmasker en de behandeling wordt afgesloten met een crème.

Facial60

€58,50

(60 min)

Een gezichtsbehandeling waarin de huid wordt gereinigd en een dieptereiniging krijgt door middel van een milde peeling of scrub. De onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Daarna krijg je een gezichtsmasker en worden de schouders/decolleté en nek gemasseerd, de behandeling wordt afgesloten wordt met een crème.

Anti-Age

€72,50

(70 min)

Deze behandeling is specifiek gericht op huidveroudering. In deze behandeling zit ook de reiniging, dieptereiniging, massage en een masker. Aan deze behandeling wordt Vitamine C toegevoegd wat de aanmaak van collageen stimuleert. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een aangepast gezichtsmasker. Vervolgens lig je ongeveer 20 minuten onder de LED-lamp. Deze zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om collageen aan te maken. (Inclusief modelleren wenkbrauwen.)

Acne behandeling

€68,50

(70 min)

Deze behandeling is specifiek gericht op de acne huid. We gaan werken aan de huidverbetering en er wordt een persoonlijk advies opgesteld.

Fruitzuurpeeling

€78,50

In kuurverband van 6 keer: €410

Een fruitzuurpeeling is een peeling waarbij dode huidcellen worden losgeweekt, hierdoor komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn waardoor de huid er egaler en gezonder uit ziet.

Vooral geschikt voor een huid met:

 • Grove porien
 • Pigmentvlekjes
 • Acne
 • Rimpels

De fruitzuurpeeling is alleen beschikbaar in de wintermaanden.

Bio Peel Kruidenpeeling

€85,50

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen, plant- en fruit extracten op de huid aangebracht worden.
De Peel heeft een dubbele werking: Het verwijderen van dode huidcellen én een zeer intensieve vitaminen-boost.
Deze kruidenextracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

Met de Bio Peel kan je de volgende dingen bereiken

 • Fijnere porienstructuur
 • Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verbeteren van huidbeeld met puistjes
 • Kalmeren van de onrustige huid
 • Opfrissen van de doffe vale huid

Microneedling

Microneedling gezicht €95,50

Microneedling gezicht en hals €115

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen

Relax & Clean90

€85,50

(90 min)

Een uitgebreide ontspanningsbehandeling waarin de huid wordt gereinigd en een dieptereiniging krijgt door middel van een scrub of een milde peeling. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Daarna krijg je een gezichtsmasker en een volledige gezicht, nek, schouder- massage. Vervolgens lig je ongeveer 20 minuten onder de LED-lamp De behandeling wordt afgesloten met een masker en een crème.

In deze behandeling zit het verven van de wimpers of wenkbrauwen, of een gedeelte in het gezicht harsen naar keuze inbegrepen.

Gezichtsmassage

€32,50

(30 min)

Een ontspannen gezichtsmassage waarin de huid wordt gemasseerd met een olie-serum. Bij voorkeur kan er gebruik gemaakt worden van cupping om de doorbloeding te stimuleren.

G

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven

€ 10

Wenkbrauwen epileren

€ 7,50

Wenkbrauwen harsen

€ 8,50

Wenkbrauwlift inclusief verven

€ 37,50

Wimpers

Wimperlift inclusief verven

€ 42,50

Wimpers verven

€ 10

I.c.m behandeling

Wenkbrauwen verven

€ 7,50

Wimpers verven

€ 7,50

Wenkbrauwen epileren

€ 6,50

Wenkbrauwen harsen

€ 7,50

G

G

Ontharen

Harsen lichaam

Oksels

€20

Bikinilijn

€20

Harsen gezicht

Wenkbrauwen

€8,50

Bovenlip of kin

€10

Bovenlip en kin

€15

I.c.m behandeling

Wenkbrauwen

€7,50

Bovenlip of kin

€7,50

Bovenlip en kin

€12,50

G